LOREX LR-MC2 Manyetik kontak her ikiside plastik kılıf ile kaplı bir reed kontak ve bir magnet mıknatıstan oluşmaktadır. Boyutları 50mm x 12mm x 14mm.
LR-MC2 anahtarlama yapısı mıknatıs yaklaştırıldığında kısa devre , mıknatıs uzaktaştırıldığında açık devreye geçen yapıdadır. (Örneğin kapıya takılmış ise kapı açıldığında açık devre olur).
Kullanım Amacı :
Manyetik kontak bir kapı veya pencerenin açık veya kapalı olduğu bilgisini bağlı olduğu sisteme iletir.Bu bağlamda soygun alarm sistemlerinde ve geçiş kontrol sistemlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.
Paket İçeriği :
1 x Reed Kontak
1 x Mıknatıs
2 x Montaj Vidası
Boyutlar :
Uzunluk: 50mm.
Derinlik: 12mm.
Yükseklik: 14mm.
Kullanacağınız kredi kartının ticari veya bireysel olması durumuna göre taksit seçenekleri değişebilir. Taksit seçenekleri liste fiyatı üzerinden görüntülenmektedir. İndirimli fiyatlara göre taksit seçeneklerini ödeme sayfasından görüntüleyebilirsiniz.